Aan de Oranjelaan in Waddinxveen werd 67 jaar geleden het eerste autobedrijf van de familie Boonstoppel gestart. 1951, de tijd van kolossale benzine-slurpende auto’s met futuristische staartvinnen. In de loop der jaren is er heel wat veranderd en groeide Boonstoppel Autobedrijven. Meerdere merken en vestigingen werden toegevoegd. Maar wat altijd gebleven is, is het karakter van een familiebedrijf met sterke binding met de wortels van het bedrijf. Die wortels liggen in Waddinxveen en daar is Boonstoppel trots op. Dit vinden we ook terug in de lokale betrokkenheid en sponsoring van diverse verenigingen en projecten.

Elk formaat auto bij Boonstoppel

Inmiddels kun je bij Boonstoppel terecht voor elk formaat auto. Of je nu een handige boodschappenauto zoekt als de Suzuki Alto, of een gigantische  DAF TRUCK van 18 meter lang met 10-tallen tonnen aan laadvermogen, Boonstoppel levert het. Naast de dealerbedrijven bestaat  Boonstoppel Autobedrijven ook nog 2 Shell brandstof stations, 2 wasstraten en een universeel auto-onderhoudsbedrijf in Boskoop. Hier wordt gewerkt onder de internationale EuroRepar formule.

Precies op de plek waar vroeger de eerste, voor die tijd vooruitstrevende maar benzineslurpende auto’s geleverd en onderhouden werden, bevindt zich nu de moderne Nissan vestiging van Boonstoppel Jr. Zowel de showroom als werkplaats zijn ingericht volgens de laatste normen en technieken. Binnen het brede scala aan Nissan modellen is de LEAF echt de grote uitblinker. Deze 100% elektrische auto is niet alleen het toppunt van duurzaamheid, maar ook nog eens zéér betaalbaar. Geen herrie, geen uitstoot. Het is bij wijze van spreken het LEAF-ertje van de klas.

Tegenover de Nissan showroom vinden we de showroom van Mitsubishi en Suzuki, ook behorend tot Boonstoppel Jr. Grote uitblinkers daar zijn de praktische en voordelige Suzuki Swift en de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross. De naam Eclipse werd in het verleden gebruikt voor een sportwagenmodel van Mitsubishi. De naam Eclipse Cross staat dus voor de kruising tussen een sportieve en praktische SUV. Daarnaast vinden we bij Mitsubishi de Outlander PHEV. Deze plug-in hybride is nu ook voor particulieren buitengewoon interessant.

Op bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen vinden we nog 2 vestigingen van Boonstoppel Autobedrijven. Boonstoppel Truckservice waar u terecht kunt voor de aanschaf, onderhoud en het reinigen van Trucks en bestelwagens van de merken DAF & Fuso Canter (een afdeling van Mitsubishi), verder levert Boonstoppel Truckservice Moffet Meeneemheftrucks.

De laatste verstiging in Waddinxveen is Peugeot Groene Hart, een samenwerkingsverband tussen 4 Peugeotdealers in, zoals de naam al zegt, het Groene Hart. Hier kunt u terecht voor alle Peugeot modellen van de compacte 107 tot de grote Peugeot Boxer bedrijfswagen.

In Boskooop is de EuroRepar vestiging te vinden waar onderhoud gepleegd wordt aan alle merken auto’s.Tevens wordt hier nauw samengewerkt met Goedman occasions, een bedrijf gespecialiseerd in goede gebruikte auto’s.

 

Boonstoppel Autobedrijven helpt u graag op weg.

Juliana van Stolberglaan 1, Waddinxveen
Tel. 0182 – 62 21 33

Zijde 450, Boskoop
Tel. 0172 – 215 111

Coenecoop 68, Waddinxveen
Tel. 0182 – 622 160

Zuidelijke Rondweg 3, Waddinxveen
Tel. 0182 – 622 050

Maureen Koster gaat voor Tokyo 2020

Atlete Maureen Koster heeft van Peugeot Groene Hart Waddinxveen uit handen van Arie Boonstoppel  een splinternieuwe Peugeot 108 overhandigd gekregen. De sponsors van de afgelopen 4 jaar waren weer bereid om hun jaarlijkse bijdrage te doen, waarvan de prachtige Peugeot bekostigd kon worden.

De logo’s van de sponsoren zijn op de auto terug te vinden samen met de uitdagende tekst ‘Maureen Koster gaat voor Tokyo 2020’. Want het halen van de Olympische Spelen in dat jaar is haar grote doel. Op de motorkap van de auto bevindt zich het logo van InSportHelden, de organisatie die diverse talentvolle sporters steunt in het behalen van internationaal  aansprekende hogere doelen.


Spaar nu stempels voor een GRATIS RAKET OF CORNETTO!

Tank nu bij de Shell stations van Boonstoppel en spaar voor een lekkere Raket of Cornetto**
Tevens maakt u met een volle en ingevulde spaarkaart aan het einde van de actie kans op een extra prijs.
De trekking zal plaatsvinden na 31-7-2018, de winnaars worden door ons geïnformeerd.

Actievoorwaarden:
*  Max. 1 stempel per tankbeurt van minimaal 20 liter aan brandstoF
** Cornetto Classico of Cornetto aardbei

Lees hier meer over de ijsjes en andere acties van Boonstoppel Shell