Peugeot Groene Hart+Waddinxveen+http://www.boonstoppel.nl/Boonstoppel+ShellBoonstoppel+MitsubishiBoonstoppel+SuzukiBoonstoppel+NissanBoonstoppel+werkplaats

glasgarage

Boonstoppel Autobedrijven is aangesloten bij GlasGarage, dé specialist in autoruiten. Uw ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door haar uitgevoerde autoruitherstelwerkzaamheden.
Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.
Om welke ruit het ook gaat of welk type auto u ook heeft, GlasGarage helpt u snel weer op weg. Kijk voor meer informatie op www.glasgarage.nl.


Voor u de voordelen van GlasGarage op een rij:
• Reparatie van autoruiten van alle merken
• Landelijke dekking
• Tijdsbesparing voor u aangezien GlasGarage zelf het financiële gedeelte overneemt
• Altijd maximale uitkering van de verzekering door contacten van GlasGarage met verzekeringen
• Een centraal nummer dat u kunt bellen in geval van ruitschade (0900-9693).

U kunt direct contact opnemen met de Boonstoppel GlasGarage:
GlasGarage Waddinxveen - Oranjelaan 21 - 0182-619300
GlasGarage Boskoop - Zijde 450 - 0172-231746