Peugeot Groene Hart+Waddinxveen+http://www.boonstoppel.nl/Boonstoppel+ShellBoonstoppel+MitsubishiBoonstoppel+SuzukiBoonstoppel+NissanBoonstoppel+werkplaats

Nissan electr Cross Over

 

ELEKTRISCHE CROSS-OVER VOOR NISSAN IN DE MAAK. 'VMOTION 3.0 ONDERWEG’.Denken we aan volledig elektrisch aangedreven auto's, dan is de Nissan Leaf nooit ver van onze gedachten verwijderd. Op termijn voegt Nissan een volledig elektrische cross-over aan zijn gamma toe.

Dat blijkt uit berichtgeving van Automotive News, dat gesproken heeft met Nissans designchef Mamori Aoki. Volgens Aoki werkt Nissanmomenteel aan een concept-car die vooruitblikt op een volledig elektrische cross-over. Het studiemodel is voorlopig 'Vmotion3' gedoopt, verwijzend naar een nieuwe stap in de designtaal die Nissan momenteel over zijn modellen giet. In januari liet Nissan in Detroit immers de Vmotion 2.0 zien.

De Vmotion 3.0 moet als blauwdruk gelden voor Nissans toekomstige elektrische auto's. Met name het succers van cross-overs in de Verenigde Staten is voor het Japanse merk een drijfveer om een elektrische cross-over te gaan voeren. Later dit jaar trekt Nissan het doek van de tweede generatie van de Nissan Leaf, een auto waarvoor het merk onlangs de marketingmachine aanslingerde.

www.autoweek.nl