Peugeot Groene Hart+Waddinxveen+http://www.boonstoppel.nl/Boonstoppel+ShellBoonstoppel+MitsubishiBoonstoppel+SuzukiBoonstoppel+NissanBoonstoppel+werkplaats

Wie auto’s verkoopt, onderhoud en repareert, draagt een verantwoordelijkheid; voor klanten en voor het milieu. Daarom is duurzaamheid bij Boonstoppel een bedrijfsdoel, met concrete doelstellingen. Met onze producten, hebben wij onderscheid. We willen minder praten en meer doen. Iedere dag.

Nieuwe technologieën maken de auto’s van nu steeds weer milieuvriendelijker. Maar ook achter het stuur kunt u er zelf veel aan doen om brandstof te besparen en de C02-uitstoot tijdens het rijden te beperken. Dat is wat we beogen met Het nieuw rijden: duurzame auto’s verkopen, onderhouden, repareren en milieubewust rijgedrag stimuleren.

Boonstoppel stimuleert nieuw rijden met;

  • Milieu vriendelijke auto’s met lage C02-uitstoot.
  • Gebruik van de beste motorolie voor een lagere C02-uitstoot
  • Verkoop van stille en zuinige banden met certificaat.
  • Verkoop van kwaliteitsbrandstoffen voor een lagere C02-uitstoot en de meer kilometers per liter.
  • Service, onderhoud en reparaties te doen met vakervaren medewerkers, die goed opgeleid zijn, met moderne gereedschappen werken en weten hoe te handelen.


Bedrijfsvoering van Boonstoppel;
Duurzaam te zijn in mobiliteit, met de dealerschappen, de merken en te werken met duurzame materialen. Huisvesting in panden met een zo’n laag mogelijk energieverbruik. Door steeds naar de nieuwe normen aan te passen, te veranderen en te meten. Afvoerstromen van olie, banden, accu’s, oud ijzer en papier volgens een protocol te scheiden en verantwoord af te voeren. Als werkgever aandacht te besteden aan het welzijn van de medewerkers, door goede arbeidsomstandigheden, opleidingsmogelijkheden en toekomstperspectieven.

Continue verbeteren, voorop in duurzaamheid
Wij werken dagelijks aan verbetering van processen, waarbij omgang met duurzaamheid behoort tot de dagelijkse beoordelingen en beslissingen. Samen met leveranciers, die duurzaamheid nastreven.

Lid van het duurzaamheidplatform Waddinxveen